Kockázat nélkül: Érintkezés Nélküli Kézbesítés

Kockázat nélkül: Érintkezés Nélküli Kézbesítés

Érintkezés Nélküli Kézbesítés

Kedves Ügyfeleink!
 
Alábbi levelünkkel még egyszer szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a 2020. március 17.-e óta minden belföldi címzett esetén elérhető új, érintkezés nélküli kézbesítés szolgáltatásunkra (contactless delivery). Egyben segítségüket is kérjük abban, hogy közös kommunikációval tovább növeljük vásárlóik és munkatársaink biztonságát, bizalmát.
 
Célunk, hogy minimalizáljuk a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárainknál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:
 
1.) A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) A címzett által, a korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot futárunk megadja a címzett részére.
4.) A címzett beírja a kódot, majd a jóváhagyom gombra kattint és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül futárunk részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.
 
A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.
 
Kérjük, amennyiben módjukban áll, webáruházukban, vagy internetes rendelési felületeiken Önök is hívják fel vásárlóik figyelmét erre az új, biztonságos átvételi formára, tudatva velük azt, hogy bátran választhatják a futár általi kézbesítést, mert igyekszünk mindent elkövetni a biztonságukért. Előnye nemcsak a vásárlók bizalmának és biztonságának növekedése, de ez a megoldás egyben garanciát is jelent arra nézve, hogy címzettjük valóban átvette a küldeményt.
Jelen levelünk mellékleteként csatoltunk egy magyar, illetve egy angol nyelvű képes ismertetőt, amely segíthet a tájékoztatásban.
 
A kézbesítés még ennél is biztonságosabbá tehető a készpénzes utánvét helyettesítésével, azaz ha vevőiknek vagy az előre fizetést ajánlják fel a webáruházas vásárlások során, vagy arra ösztönzik őket, hogy bankkártyával fizessenek futárainknál. Cégünk belföldi hálózatában minden futár rendelkezik POS terminállal, tehát csomagátadáskor bármikor biztosítani tudjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét.
 
Előre is köszönjük az együttműködésüket, kérdés esetén kérjük keressék kollégáinkat bizalommal megszokott elérhetőségeinken.
 
Vigyázunk, vigyázzunk egymásra.