Tájékoztatjuk, hogy 2023.08.01.-től a 25.000 Ft. alatti rendelések esetén a szállítási díj 1.990 Ft., illetve a felett díjmentes.

Felújítás

Viscoventilátorok


Többéves tapasztalatával Európában ma már szinte egyedüliként hivatalos Visco kuplung felújító műhely, így partnerhálózatán keresztül a terület legmeghatározóbb cége.

A felújítások során az újrafelhasznált részek homokszórásával, teljes mértékű tisztaság betartásával valamint a mozgó részek cseréjével magas minőségi színvonal biztosított, amit a lépésről lépésre dokumentált folyamatok a későbbiekben is igazolhatóvá tesznek. A felújítások minden esetben egy eredeti felhasználási területet szimuláló próbapadi méréssel (adott esetben nyomáspróbával) végződnek, mellyel a felhasználó egy minőségi, garanciával biztosított alkatrészt építhet be.

Víz-, olaj- és töltőlevegő-hűtők


Legyen szó réz vagy alumínium hűtőről, Plate & Bar vagy McCord rendszerről, bízd ránk a felújítását!

A felújítás során kellőképpen figyelünk a méretpontosságra csakúgy, mint a magas minőségre. A felújítandó hűtő méretezése után rögtön elérhető az árajánlat, ezért nem érhet váratlan meglepetés. Csak a szükséges részeket cseréljük, így az általunk végzett felújítások gazdaságosak. Igény esetén a teljes hűtőt is legyártjuk a Te elképzelésed szerint.